Wat het julle gedink van hierdie seisoen??

Keyword: boer soek n vrou 2020, boer soek n vrou 2020, boer soek n vrou 2020

Có thể bạn quan tâm:

Comments

 1. Cobus Derrenberg

  Love you video's 😂😂😂 Nognie voorheen gesien nie, maar AWESOME WERK 👍👍☝Wat's volgende ?!

 2. Mick The Nick

  Gewoon een vraag. Hoe kijken mensen in Zuid-Afrika naar hun taal? Hoe ervaren zij de relatie tussen Zuid-Afrikaans en de Nederlandse taal? De twee talen zijn zo duidelijk verwant, wordt dat ook erkend in Zuid-Afrika? Of is de geschiedenis een grote scheidslijn, en hebben Zuid-Afrikaners geen besef meer van de verwantschap tussen hun taal en die van Nederlanders? Hoe wordt sowieso gekeken naar Nederland?

  Ik merk dat ik eigenlijk geen idee heb van het antwoord op deze vragen. Het zijn dus echte vragen, en ik ben nieuwsgierig naar het antwoord.

  Duidelijk is dat we allemaal gek zijn op 'Boer zoekt Vrouw'. Een tv-programma waarvan ik dacht dat het een Nederlandse oorsprong heeft. Maar ik weet dat niet zeker.

  Een groet uit Amsterdam! (hier met een glas Zuid-Afrikaanse Pinotage voor mijn neus)

 3. ripper12322

  Se my is jy legit gesuip elke keer wanneer jy jouself op neem? Of begin jy sober en eindig op so? 🙂 haha love jou personality

 4. ZETA Lee

  Ek bly in die USA. Ek kon nie Boer soek n vrou kryk nie, jy het dit so maklik en fun gemaak. Dankie. Kan nie wag om te sien wat jy volgende gaan aanbied nie. Ek wag in spanning hier in Texas.

 5. James Milne

  Nee hemeltjie. Jy sal nou ander videos moet maak. Wat sal ek doen sonder my Lisa met die rooi hare fix elke week?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *