||Click here for more info||
UPDATE : Promo code has been changed from HIRUS5 to HIRUD5 (get RM5 off when you purchase any Hiruscar Anti Acne range)

MORE INFO ABOUT THIS
Blogpost :

FOLLOW ME
♥ MY BLOG :
♥ INSTAGRAM :
♥ TWITTER :

* Disclaimer: Sponsored. These product(s) were sent to me for product review purposes. All opinions & thoughts are honest and my own and I am in no other way affiliated with the company.

Comments

  1. linggeswary ragavan

    Hi sis I’m ur new subscriber. Ur information is very detailed. My skincare routine is starting with cleanser-toner-centella asiatica ampoules-serum-moisturiser. Currently I have active acne and post acne scar . So when can I use the hiruscar gel?

  2. It’s Fayt

    pakai both of the gel tu before mosturizer right ? iaitu after serum ? and then bila nak apply mosturizer tu apply dekat tempat yang kita dh pakai hiruscar gel tu sekali ke sis?

  3. Sukvinder kaur

    Hi kak …nak tanya saya ada parut jerawat dah 3/4 months kalau guna hiruscar yg putih biru tu berapa lama blh hilang ya ? Parut baru cepat hilang ke parut lama

  4. Sabrina halid

    Tak berkesan pon pakai bende niii…… Aq cadangkn lebih baik gi klinik kulit drpada ko membazir duit beli produk2 or bende cam nii…. Serius aq ckp…

  5. ecah inspirit

    Saya nak guna acne scar cream hiruscar tu tp masalahnya acne tak hilang2. Kalau dia hilang, dia naik balik dkt tmpt sama. Dah jadi banyak parut dkt muka

  6. sitti jahara ebung

    Start guna cleanser anti acne, anti acne pore purifying SERUM +, Anti acne SPOT GEL, Post Scne pada April 2018 sampai sekarang. Tak ada kesan pun, malahan jerawat tumbuh kat area yang tak pernah tumbuh jerawat sebelum ini. Tambah lagi, kulit muka semakin kering , kusam & kemerah²an serta Pigmentation semakin ketara. Rasa menyesal pakai jenama ini sebab termakan pujukan dek iklan² berkaitan jenama ini. Harga boleh tahan. Tapi oleh kerana keinginan utk cantik, terpaksalah juga.
    Namun hasilnya, muka makin teruk. Sorry to say here. Mungkin kulit kita berbeza beza walaupun kita ni orang Malaysia. Tak semua kulit kita sama yaa…

    Just sharing bcoz I care

  7. Farr Sofea

    Salam sis, nak tanya. Untuk hiruscar post acne, pakai selepas pakai moisturizer atau sebelum? Skrg ni sy pakai cleanser & moisturizer jenama Cetaphil. Jerawat dah kurang but banyak dark spot coz sy picit acne dulu 😓

  8. darlina tahir

    Hi sis, saya baru try product ni but for cleanser saya pakai hiruscar, then next saya pakai toner from simple, and moisturizer from aiken. Then uv biorer, last baru apply yg untuk acne and scar tu kan? Boleh kan mcm tu kan turutan dia? Hopefully you reply my message sb ni bru nk tmbh tuk acne gel tu untuk jerawat and scar

  9. umisurayah

    i only have pustules on my face so if i use spot gel, did i need to use the post acne gel too??? and did u use it twice in everyday or only use it when theres acne??

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *