Siapa teringin nak menjalani kehidupan pasca apokalips, boleh try game ni.

#miharukenshin #gaming

Comments

  1. mohd noh hussin

    MULEs tu sbnrnya penghibur, jumpa diorg je langgar trus ngan vehicle. XD ada satu kali terlanggar sampai mati(pakai truck), wlupun ingtkn langgar MULEs xkan mati. pastu tempat dia mati plak jauh sgt dari incinerator, mls2 campak je mayat kat pantai south of timefall farm. XD catcher BTs pulak cara utk farm Chiral Crystals. suka gak story dia. good message. lagi2 utk org yg depressed n mengasingkan diri dr society, ada la pesanan dia

  2. Amirul Akmal

    Sape x kenal Hideo Kojima, ak x saran maen game ni lg, pls maen MGS dlu ke ap,pstu bru maen game ni, klau x biase maen RPG, AAA, Open World, Stealth ke,,game ni bkn ntuk korang, klau tahap sabar korang x tinggi n xde passion dlm game ni, then game ni bkn ntuk korang, ad reason knape game ni laen dri laen, pls tgk slidik Hideo dlu knape game ni wujud then maen la nk maen, igt buat game senang ke?😊

  3. Tea&Coffee

    Perasan tak game ni sekarang jadi macam situasi sekarang ni sebab virus. Semua orang tak nak keluar duduk dalam je yang bergerak cuma delivery guy/penghantar barang (grab, foodpanda dan lain2). Kita cuma mengharapkan mereka sahaja untuk bekalan. Respect to delivery guy out there.

  4. syafiq zusuki

    seriously addicted giler game ni.. berjalan-jalan, dgn graphic, story line dia, cuma aku tertanya-tanya, what happen if kalau kita buat semua bunker tu kepada 5 star, pe akan jd ea?

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *