Ada sangat banyak kebaikan vitamin C untuk kulit. Vitamin C adalah bahan yang terbukti berkesan untuk mencerahkan kulit, bertindak sebagai antioksidan dan mengekalkan keanjalan kulit.

Kebaikan yang banyak ini menyebabkan vitamin C dipilih menjadi bahan yang penting dalam pelbagai produk penjagaan kulit terutama serum.

Namun tidak semua jenis kulit boleh terima vitamin C dalam bentuk tulen. Malah ada kulit yang mudah alami iritasi apabila menggunakannya.

Jadi apakah pilihan untuk mereka yang mahu menggunakan vitamin C namun tidak boleh menggunakannya dalam bentuk tulen?

Jom tonton video ini dan belajar perkara menarik berkaitan vitamin C.

💖Produk dalam video ini boleh didapati di:

➡️ Melano CC Vitamin C Brightening Essence (Melano)
➡️ Vitamin C Serum Skincare (Annona)
➡️ Vitamin C Serum (Garnier)

Lebih banyak video:

Stay In Touch!
Instagram:
Website:
Facebook:
Tiktok:
Twitter:

Có thể bạn quan tâm:

Comments

  1. nur najihah

    Assalamualaikum Puan Mary, kalau Wardah C-defense vitamin C serum sesuai ke untuk oily skin? Sebab masa dekat kedai seller recommend serum Wardah ni, dh ckp jugak jenis kulit ..tapi bila sy tengok review youtuber lain pasal serum ni dorang kata Tak sesuai untuk oily skin 😔 mohon penjelasan 👉👈🥺

  2. Liya Rina

    Assalamualaikum tumpang tanya. Vitamin c boleh pakai malam ke? Boleh tak sebelum pakai vitamin c, pakai toner, serum and moisturizer dulu? Ke pakai vitamin c je?

  3. Genji Gonzales

    saya dah cuba vitamin c annona sebulan. nampak parut dah pudar sikit, muka makin cerah ada glowing2 skit. ty puan dah suggest produk yg berkesan

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *