How to solve hair fall.

Review: Seborin Anti dandruff

Review: Hiruscar

Review: Best Mascara

Có thể bạn quan tâm:

Comments

  1. Asma Khairunisa

    Waktu bila nk guna? Lepas shampoo rambut ke? Kalau saya jenis syampoo 2/3 hari sekali. Kalau x cuci rambut boleh ke pakai hair tonic ni hari2?

  2. Idham Aidil Akmal Sudin

    Sory nk tnya.. seborin nie ada x langkah2 yg betul menggunakan seborin tu?? Takut main buat mcmtu je kang rosak plak rambut pastu gugur..

    Frequently setiap hari pakai syampu CLear anti hair fall… But sekarang dah selang2 penggunaan shampu Clear tu

  3. Pretty Gorgeous

    Betul dah sedih sangat sebab rambut gugur terok bila sikat rambut then tengok rambut lekat kat sikat tu memang buat heartbroken. I will try this and hopefully it work on me too 😙 thank you

  4. Sarah Zakaria

    Nk tnya bila kita pakai seborin ni kan, and then rmbut kita dh ok. Klau kita brhnti pkai bnda ni, rmbut akan back to ggur lagi ke atau mmg tk effect ape 2 dah ?? Pleasee answer my question😥

  5. thug life

    Salam dik abg ni lelaki..boleh tak pakai benda ni..and rambut abg dh itw gugur..soalan abg boleh tumbuh rambut baru ke kalau guna produk ni..btw abg dh subscribe chanel adik

  6. Hayatie MS

    The best yg saya pernah guna, dah guna 2 botol. Tak sampai sebulan dah boleh nampak hasilnya, rambut dah tak gugur lagi, kelemumur pun hilang dan yg paling best rambut yg nipis dah kembali lebat. Kalo dulu, bersepah rambut Kat lantai, bila syampoo banyak rambut gugur. Serius sekarang dah berani berambut panjang, kalo dulu mesti potong pendek sbb tak tahan terlalu byk rambut gugur, Alhamdulillah 😊

  7. Dark User

    Kenapa pakai ni cam pedih kulit kepala sbb kulit kepala kn ada ckit2 kulit drp kepala yg cabut tu luka2 ckit kat ctu jd pedih. Bau hair tonic ni menyucuk hidung sakit hidung bau dia bila awl2 sembur

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *