Aihh tanak cakap banyak. Yang penting dalam ni takde promote2. memang jujur suka giler sume produk ni sebab suka!
.
MOCHI SKIN
face wash
Watsons
.
MELANO CC
VitC Brightening Lotion
Watsons
.
MIZON
Honey Black Sugar Scrub
bit.ly/2V1VxAm
Shopee: Marshear Beauty
.
YADAH
Oh My Sun Protection Milk
Watsons
.
COMMONLABS
Dual Vita Anti Oxidant Ampoule

.
FOREO
Ufo
Sephora or Zalora

Comments

  1. nashrah Faithal

    Melano CC tu Melano CC Pure VitC Toner Lotion or Melano CC Moist Lotion? Takda pun Melano Cc Vit C Brightening Lotion dkt website watson.

  2. Zulaikha Rashid

    Abang, nak tanya. Commonlab antioxidant ampoule tu boleh tak pakai lepas dermarolling? Saya takut tak boleh sebab texture dia adalah oil.

  3. Pemalas

    Baru berapa hari Lps shopping kt Watsons 3 dari yg i beli tu tak serasi Hada labo gel, sunscreen biore perfect milk, hada labo face wash, muka naik merah2 rasa Mcm panas baru try 2hari. Cerita dia masuk kotak lgi lh tak tau dh berapa bnyk dh produk i beli kat Watsons 😅

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *