Toner Campur Air Coway/Cuckoo? Boleh ke?

Video ini saya tujukan khas untuk glowwegirls yang nak tahu bagaimana cara yang betul untuk memakai Toner dan apa sahaja kelebihan memakai toner. Pada video ini, glowwe akan memakai simple toner dan kongsikan cara pakai toner yang betul. Toner ini boleh didapati di drugstore seperti watson dan guardian. Glowwegirls/guys juga boleh menggunakan toner jenama lain yang terbaik dan sesuai dengan kulit anda.

So apa sahaja kelebihan toner…
Video ini menerangkan tentang 5 cara menggunakan toner yang benar.

1. Dengan menggunakan cotton pad toner dapat membersihkan kulit muka (baik yang berjerawat/berjeragat ataupun tak, baik untuk kulit jenis berminyak ataupun lainnya.)
2. Dengan menggunakan telapak tangan, toner boleh digunakan untuk hydration ke kulit muka
3. Jadikan toner sebagai mask, dan letak dikawasan yang mengalami kekeringan.
4. Spray toner dengan air bertapis. Jadikan ia facial myst.
5. Membilas wajah dengan campuran air.

Tonton video ini untuk lebih jelas mengenai 5 cara yang betul untuk menggunakan toner dan share ke rakan-rakan anda!

Selamat menonton! Dan Selamat mencuba! 😊

💖Produk di dalam video:

➡️ SIMPLE Soothing Facial Toner
Boleh di dapati di:

Lebih banyak video:

Stay In Touch!
Instagram:
Website:
Facebook:
Tiktok:
Twitter:

#glowwe #TONER #penjagaankulit #cara #tutorial

Comments

  1. Lydia Wani

    Toner ni selamat tak utk semua jenis kulit? Kalau macam saya kulit kering & selalu berminyak sebab belum pernah pakai apa² skincare . Jadi toner ni sesuai tak utk pemula??

  2. eliza elias

    assalamualaikum puan mary, saya nak tanya puan, puan pernah dengar toner hatumogi dari japan, adakah toner itu bagus untuk kulit jerawat dan berminyak?

  3. Tika Basri

    sy kann nak sgt belajar skincare and detail ttg step² dia. Tapi most video that i found kan bosan gila tau. Yg even dh tngok smpai habis, x masuk pun dlm kepala hotak ni. Tapi yg ni lain. Jelas, lepastu x bosan xD.. Laju je tgn subscribe xD

  4. MrGamerz

    Maaf ya just nak cakap tangan puan mcm remaja tak nampak mcm puan. Tqvm utk review toner ni 1st time nak pakai toner sebab kulit muka kering nak tau cara pakainya trima kasih. Jelas Dan teratur. Sub. 👍

  5. nurshafanis Anis

    Saya nk Tanya Satu soalan Macam mana nk cari toner yg sesuai dgn Muke kite ye??? Saya pakai Safi kena cari Safi punya toner ke boleh ke pakai lain2 products '???

  6. Seulgi's ex fling

    Yall try juga SAFI Hydra Glow Hydrating Toning Essence yg harga rm30 tu.. texture dia best tak sticky tak oily terus absorb.. sy dah pakai 2 minggu alhamdulillah muka glowing

  7. Azza Nadzirah

    Terima kasih Puan Mary saya mmg guna toner hydrating tapi teknik best dap tisu dgn toner iaitu first step puan mary buat and saya suka third step puan mary buat iaitu letakkan kapas dkt setempat je,iaitu saya fokuskan tmpt mcm ada redness dan breakout.best sgt video ni

  8. Nor maghfiratul husna

    Assalamualaikum.nak tanya,kulit saya jenis yang berminyak dan berjerawat.boleh tak saya guna pencuci muka Garnear,Utk toner saya guna yg brand simple.pastu Saya guna yg Safi acne solution.yg moisturizer pulak saya guna brand Aiken??

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *