Baklei op baklei, elke dag…maar nou is ek tot alles in staat deur Christus. Met Arno Janse van Rensburg. #schooloffire www.rooies.net.

Keyword: Ek Is Tot Alles In Staat Deur Christus, Ek Is Tot Alles In Staat Deur Christus, Ek Is Tot Alles In Staat Deur Christus

Có thể bạn quan tâm:

Comments

  1. we know his voice

    Ek gebruik depressiewe hartseer rookmedisyne wat alkoholis gebruik en ongeveer tien jaar lank alkoholis gebruik het. Dit het soms goed gevoel dat ek gedrink het, selfs voordat ek as kind begin drink het, het ek gedagtes gedink wat ek self probeer doodmaak het. 'n tiener Ek dink dat ek so alleen gevoel het, selfs by mense soos 'n buitestander wat verkeerd verstaan ​​is dat niemand regtig daarvan gehou het nie, of dat ek nie daarby wou inkom nie, want die dwelmmiddels in alkohol het my koel laat voel, my 'n deel van die Ek voel asof ek lewe, alhoewel die selfmoordgedagtes soms sterker geword het en ek myself wou seermaak, het ek steeds 'n valse geluk gevoel wat verdwyn het toe ek nugter was; ek het altyd in God geglo, maar ek het na hom gebid en gelees. Bybel toe te pas wat dit leer in my lewe regtig soek God bid dikwels in hoe ek geen God is eendag om te bid tot die Vader in die naam van Jesus sy seun my hartseer verdwyn my gebrek aan dwelms en alkohol weg met die wete dat God is regtig in hes hier met ek het my lewe verander. Ek bid dat u almal na Jesus toe sal kom, en al die kwaad wat u begryp, as u dink dat niemand van u hou nie, maar ek het u baie meer lief as wat ons verstaan. dit kan laaste die enigste manier wees om dit na die hemel te bereik, is dit deur Jesus wat ons almal verkeerd gedoen het in die wiggies van die sonde, die dood. Jesus het in 'n sonde vry lewe gelei en die sondes geneem van elkeen wat in Hom glo. homself het hy homself opgeoffer, sodat ons deur die geloof in Jesus die ewige lewe kan hê. Bid tot die Vader wat God is in die Naam van Jesus, vra dat God Homself aan u sal openbaar in die tyd dat hy goed leef. God leef, laat u nee. Jesus is die enigste manier. vertrou op Jesus en breek hom deur te leef soos hy geleef het soos hy gehoorsaam was aan sy leerstellings, leer by God, ons Skepper, wat die oorsprong is van die definisie van liefde en moraliteit, nie mans se lering nie, mans se idees van sogenaamde moraliteit of menings van 'n man net 'n skepping is die Skepper die skrywer van hoe ons moet lewe buite God se leringe is 100 persent verkeerd. Bid tot God en vra dat Hy sal maak dat jy soos Jesus ander vergewe en vergewensgesind moet wees, maak nie saak wat jy in die lewe gedoen het nie. Moenie jouself verslaan oor die vertroue in Jesus en deur hom nie. vergewe as u slegte gedagtes kry, kan u hierdie gedagtes van my af wegneem in die naam van Jesus, want dit sal mettertyd verloop, u almal mag liefhê, vrede en vergifnis aan u almal versprei in die naam van Jesus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *