Huisgenoot-joernalis Loren Pienaar het by sangeres Karlien van Jaarsveld en manlief Derick Hougaard gaan inloer vir ‘n eksklusiewe onderhoud met die ouers oor hul tweeling. Hier’s hul gunsteling-uitrustings vir die twee en Karlien gesels oor wat ouerskap vir haar beteken.
Volg ons ook op en

Keyword: Derick Hougaard En Karlien Van Jaarsveld, Derick Hougaard En Karlien Van Jaarsveld, Derick Hougaard En Karlien Van Jaarsveld

Có thể bạn quan tâm:

Comments

 1. ruan uys

  Cycling is my favourite Stephen in Acts likes I love you and just a bit of a good choice of the blue Bulls river levels is amazing my brother plays for them and yeah please can I my name is Maria Lane and please please say my name in your next video it would be it would be so much for me and yeah I love you

 2. Jana Sadie

  Hallo Karlien dit is Jana Sadie ek bly in Montagu ek hou bitter baie van jou songs ek love jou songs. Ek was by Afrikaans is groot hierdie jaar s'n ek het baie,baie van jou liedjies gehou

 3. Jana Sadie

  Hallo Karlien dit is Jana Sadie ek bly in Montagu ek hou bitter baie van jou songs el love jou songs. Ek was by Afrikaans is groot hierdie jaar s'n ek het baie,baie van jou liedjies gehou

 4. Jana Sadie

  Hallo Karlien dit is Jana Sadie ek bly in Montagu ek hou bitter baie van jou songs el love jou songs. Ek was by Afrikaans is groot hierdie jaar s'n ek het baie,baie van jou liedjies gehou

 5. Johan Thiart

  Karlien van Jaarsveld Dis so spesiaal en oulik!!Sjoe as die boet vol is,hoe doen mens inkoopies,want sitplekke is ook seker almal vol?🚼🚼🚺

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *