Music video by Adam Tas performing n Man Soos My Pa. (C) 2011 Sony Music Entertainment Africa (Pty) Ltd – Select Music, a division of Sony Music Entertainment Africa (Pty) Ltd

Keyword: Christelike Verjaarsdag Wense Vir N Man, Christelike Verjaarsdag Wense Vir N Man, Christelike Verjaarsdag Wense Vir N Man

Có thể bạn quan tâm:

Comments

  1. Julian Ness

    My pa my verraai vi n skoon seun wat kak is ek mooi agter sy dogter gekyk en di persone wat ek meeste haat is koos en annetjie jule lieg en bedrieg mens ek agter jo dogter gekyk met alles binne my toe sy deur college gan en onder my dak gesit met kos warm water en alles en jule gehelp toe jule ni kos gehad het ni en ek jule uit kak gehelp en meer gewerk om jule te help en jule my net gebruik en jo dogter net soos annetjie uit gedraai 2 maande na ons uit mekaar is is sy pregant met aner ou en getrou na ons 6 jaar saam mekaar was en ek har deur college gesit get en ek har op my hande gedra het na sy my 4 keer rond gevok het ek dit ni verdieni ek my alles gese my regte pa is n doos net soos di skoonpas

  2. Jandre Dicks

    My pa is dood toe ek 3 maande oud was… Maar die stories wat ek gehoor het van my pa loop ek defnitief in sy skoene…en vandag is ek self u pappa van u 1jaar oud bulseun… En ek sal lat hy in my skoene loop. Pappas daar buite met God as os pappa kan ons ons seuns die waardes van die lewe leer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *