2018 Brand new single! From her album “20 Jaar – Treffers van 2008 – 2018”.
Available on Spotify, Apple Music, iTunes, Deezer, JOOX
Director: Christiaan Wolf
Producer: JRecords SA

Keyword: Christelike Verjaarsdag Wense Vir Mans, Christelike Verjaarsdag Wense Vir Mans, Christelike Verjaarsdag Wense Vir Mans

Có thể bạn quan tâm:

Comments

 1. Alexander Bruckbauer

  Wow what a great Sound!!! Sometimes a translation into english would be great, but as austrian i am able to understand a Lot of it. Keep on singing!! Greetings from Salzburg!!

 2. MYNLAND TRICHARDT

  Jy is my gunsteling sungeres ek is baie lief vir jou hou so aan pragtige song juanita 😘

 3. Ticer Tice

  Kyk na my Facebook Ticer Tice, ek is 'n Christen, ek preek 5 boeke as gevolg van 3 drome wat ek gehad het, hulle is Matteus, Johannes, 1ste Johannes, Evangelie van Thomas en Evangelie van Filippus.
       Ek het ons Vader in die hemel en engel Gabriël ontmoet en 63 keer in drome gevlieg, ek het boeke uit Paulus gehaal omdat ek gehoor het dat hy 'n valse apostel was, en toe ek sy boeke uitgehaal het, het ek die eerste droom gehad, en ek het gehoor 5 boeke, haal ek die boeke uit wat aan Paulus verbonde is; ek het die 2de droom, ook die boeke van Thomas en Philip, en ek het gedink ek probeer net die boek Openbaring uitneem om dit al te stop, en dit het my verbaas.
      In Jesaja 14:24 12 "Hoe het u uit die hemel geval, o Lucifer, seun van die môre!" 2 Petrus 1:19 sê totdat die dag aanbreek en die môrester in u harte opkom. die boek Openbaring 22:16 Ek is die wortel en die nakomeling van Dawid, en die helder môrester. ”
      Job 38: 6-7 6 Waaraan is die fondamente vasgemaak? Of wie het sy hoeksteen gelê, 7 toe die môresterre saam sing, en al die seuns van God skree van blydskap?

  So, wat doen die 5 boeke, haal die konterdiksies uit Ateïste kan nou gered word, raskaart Swart of donker mense kan nou gered word, nie meer slawerny-verse nie en vrouekaart nou, vrou kan Matthéüs 12:30 preek en hy wat nie bymekaarkom nie saam met My in die buiteland versprei, sê dit dat dit ingegooi is, dink ek dat hulle die laaste woord uitgehaal het dat die heks hel sou wees.
    My Facebook Ticer Tice verduidelik in meer besonderhede, ek vra nie vir geld, donasies of hou nie.
      
  Ek glo dat dit die vyf wyse maagde is
  Matteus 25: 2 2 Vyf van hulle was dwaas en vyf wys.
  Johannes 6: 3232 Jesus sê vir hulle: Ek sê vir julle, dit is nie Moses wat vir julle die brood uit die hemel gegee het nie, maar dit is my Vader wat julle die ware brood uit die hemel gee.
  Johannes 6: 50-5150 Maar hier is die brood wat uit die hemel neerdaal, wat iemand mag eet en nie sterf nie. 51 Ek is die lewende brood wat uit die hemel neergedaal het. Wie hierdie brood eet, sal vir ewig lewe. Hierdie brood is my vlees wat ek sal gee vir die lewe van die wêreld. ”

  omdat Moses nie die vyf boeke geskryf het nie, en ek aangesê is om hierdie drie boeke in drie drome te wys. dit moet die vyf boeke of lampe wees. dit was 'n gelykenis.

  Matteus 24: 4-14
  4 Jesus antwoord: “Pas op dat niemand jou mislei nie. 5 Want baie sal in my naam kom en sê: 'Ek is die Messias' en sal baie mense mislei. 6 U sal hoor van oorloë en gerugte van oorloë, maar sorg dat u nie bang is nie. Sulke dinge moet gebeur, maar die einde moet nog kom.7 Nasie sal teen nasie opstaan, en koninkryk teen koninkryk. Daar sal hongersnode en aardbewings op verskillende plekke wees. 8 Al hierdie dinge is die begin van geboortepyne. 9 “Dan sal julle oorgelewer word om vervolg en gedood te word, en deur al die nasies sal julle gehaat word om my. 10 In daardie tyd sal baie van die geloof afvallig word en mekaar verraai en haat, 11 en baie valse profete sal verskyn en baie mense mislei. 12 Vanweë die toename in goddeloosheid, sal die liefde van die meeste koud word, 13 maar die een wat tot die einde toe vasstaan ​​sal gered word.14 En hierdie evangelie van die koninkryk sal in die hele wêreld verkondig word as 'n getuienis vir alle nasies. , en dan sal die einde kom.

  Ek glo die einde gaan aanbreek, want hierdie Evangelie van die Koninkryk word nou verkondig, en ek verkondig dit al ongeveer 3 jaar en 4 maande.

  Bekeer jou en bekeer jou van jou sondes, behalwe die Ateïs, swart mense of donker vel en vrou.

  Ek preek Reïnkarnasie
   Matteus 24:34
  34 Voorwaar Ek sê vir julle, hierdie geslag sal sekerlik nie verbygaan voordat al hierdie dinge gebeur het nie.

  Ek preek dat ons enkellopend moet wees
  Matteus 22:30
  30 Want as hulle weer opstaan ​​in die lewe, sal hulle nie trou nie en ook nie geklee word nie; want as hulle weer opstaan, sal hulle nie trou of trou nie; maar hulle is soos die engele van God in die hemel.

  Matteus 19:29
  29 En elkeen wat huise of broers of susters of vader of moeder of egtelike kinders of landerye om my ontwil verlaat het, sal honderd keer soveel ontvang en die ewige lewe beërwe.

  Ek preek dat ons nie vleis moet eet nie, net soos dit goed is in die land.
  Genesis 1:19
  En God het gesê: Kyk, ek gee aan u al die plante wat saad lewer op die hele aarde en elke boom met saad in sy vrugte. Julle moet dit eet.

  Spreuke 23: 19-20
  19 My seun, luister na u hart, en wees wys en trek u siel op die weg (en rig u siel na die regte weg). 20 Moenie in die feestye van drinkers wees nie, en ook nie in die ete daarvan nie, wat vleise saambring om te eet.

  Dus, vir diegene wat twyfel oor die vyf boeke, behoort u te weet dat selfs ons Verlosser gesê het dat hy versigtig is vir die leer van die Fariseërs en skrifgeleerdes, 'brood', sodat u kan sien dat hy dit genoem het dat hulle inderdaad tot sy woord sou bydra, en hy het ook gesê in 'n ander skrifgedeelte het die skrifgeleerdes en die Fariseërs die woord, Evangelie van Thomas en Evangelie van Filippus, weggesteek, hulle het hul bes probeer om dit van die aarde af te neem, maar ons Vader in die hemel het 'n weg gemaak.

  Matteus 16: 9-12
  9 Maar julle verstaan ​​nie en dink nie aan vyf brode in vyf duisend man nie, en hoeveel mandjies het julle geneem [en hoeveel kiste het julle geneem nie?] 10 En nie aan sewe brode in vier duisend man nie, en hoeveel mandjies het julle geneem? ? 11 Waarom verstaan ​​u nie, want ek het vir u nie gesê dat u brood sê nie: sorg vir die suurdeeg van die Fariseërs en Sadduseërs? 12 Toe het hulle begryp dat hy nie pas op vir die suurdeeg van die brode nie, maar van die leer van die Fariseërs en Sadduseërs.

  Is dit moontlik dat hy oor die boeke van:

  Romeine
  1 Korintiërs
  2 Korintiërs
  Gal
  Filippense
  Kolossense
  1 Tessalonisense
  2 Tessalonisense
  1 Timoteus
  2 Timoteus
  Titus
  Filemon
  Hebreërs
  Luke
  Mark

  Selfs die wat ek uitgehaal het

  2 Johannes
  3 Johannes
  openbaring
  1 Petrus
  2 Petrus

  Waarom, omdat hulle basies by die woord gevoeg het, hulle Paulus in die woord en ander redes probeer plaas.

  Hou ook daarvan om te noem dat hy nie 2 visse ná 5 brode sê nie, dit sal jou moet wys waarvan ek praat.
      jy moet ontsteld wees oor die skrifgeleerdes en nie die Fariseërs nie, ek probeer jou help en jou wys wat ons Vader in die hemel wil hê dat jy moet weet en sien en oor gaan.
      die waarheid, en dit sal jou vrymaak.

  5 in 'n huis
  5 brode om duisend te voed
  5 wyse maagde
  5 tekens
  5 keer het hy werkers in die gelykenis gehuur
  5 mans
  5 tress in pardise
  5 elemente

  Daar is die bewys. Hou in gedagte dat baie nie die waarheid getoon het nie, dit is vir diegene wat waarlik toegewyd is en gekies word.

  Sonder die 5 boeke?

  1. Hoe red u 'n persoon met 'n swart of donker vel wat nie die Bybel behalwe omdat dit oor slawerny praat nie?

  2. Hoe kan 'n Ateïs, behalwe die Bybel, as daar konterdiksies daarin is, soos dat ons Verlosser met die aandete vergewe het, of het hy hel toe gegaan en nog baie meer, selfs in die ou testament?

  3. Hoe kan 'n vrou die evangelie verkondig as Paulus sê dat sy nie anders kan as om in Matteus 12:30 gepos te word nie? 30 “Wie nie by my is nie, is teen my, en wie nie saam met my vergader nie, versprei.
  , basies sê hy dat as jy nie 'n dissipel is nie en ander red as jy in die huis gegooi word, ek glo dat hulle die woord hel verwyder het.
  en aangesien ons gereïnkarneer word, kan 'n vrou 'n man word en 'n man 'n vrou, dus maak dit geen verskil as 'n vrou preek nie, was Mary Magdalene die geliefde dissipel en het sy in Frankryk gepreek.
  hoe kan 'n vrou dan preek as Paulus ook nie sê nie?

 4. Natalene Visser

  Ongelooflike mooi woorde en melodie. Juanita, mag die Vader jou spaar om nog vir baie jare vir ons jou mooi talent te bring. Pragtig, soos altyd.

 5. Visa Sachii

  Your look so beautiful and great singer. I don't understand language but I enjoy your music.. God bless you..lots of love from NAGALAND Northeast India.💟😙💟

 6. Petro Swart

  DANKIE JUANITA VIR JOU MUSIEK DIT LAAT MY NET WEEREENS BESEF HOE GROOT ONS GOD IS. AMEN DANKIE. HEER VD ONBESKYFLIKE LIEFDE. SO GROOT

 7. Esme Eloff

  Juanita jy is n Engel as ek so siek en moedeloos in bed lê dan tel jy my op jou liedjies gee my altyd more en jou stem bring soveel kalmte die Here werk regtig party maal deur jou en ek kry altyd n boodskap xxx

 8. prem g

  ThankYu fr a sensational Song.wonderfully sung ..even though i dont Understand A Word..keep it Up,wit best wishes & God Bless Yu….🏆

 9. Belinda Tenreiro

  Die mooiste vrou met die mooiste goue stem. Jy is pragtig van binne en buite, baie lief vir jou

 10. Werner Coetzee

  dankie vir antie se musiek, ek het groot geword met antie se musiek en eks baie dankbaar daarvoor.

 11. Maryna

  Die liedjie leer mens daar is soveel om dankie te sê… Soveel mooi liefde. Dankie dat ons uit jou liedjies kan leer.

 12. Claudine Joubert

  wow dit is nou een onsettende mooi song.. net net n geliefde nie nie maar vir almal na aan jou hart. dit is een spesiale song.. dankie

 13. Saskia Bezuidenhout

  Jou musiek gee my hoop en jou musiek is baie mooi ek love jou musiek jy sing baie mooi en jy is n baie mooi mens met n gooi hart en hou aan met sing moet nooit op hou nie asseblief

 14. Annatjie Hofman

  Sy is my kinders se voetspore en musiek sing al haar liedjies ook dankie vir jou liefde van my kinders Natasha en chantel botha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *